Tvarované jednodielne plavky pre moletky vo výrazných farbách

Tvarované jednodielne plavky pre moletky vo výrazných farbách
Čierne zoštíhľujúce jednodielne plavky pre plnoštíhle ženy
Čierne zoštíhľujúce jednodielne plavky pre plnoštíhle ženy

Hodnotenie návštevníkov

VN:F [1.9.22_1171]
Pohodlie
Vzhľad
Materiál
Sexi
Cena
Hodnotenie: 7.8/10

Dámy, všetci poznáme problém nájsť plavky, ktoré vám sedia. Je to ako snažiť sa vtesnať melón do ponožky alebo nahnať mačky do škatule. Ale nebojte sa! Jednodielne tvarovacie plavky Wild Flower, ktoré navrhli naši oddaní architekti plaviek (áno, to je niečo také) zo spoločnosti Astratex, sú odpoveďou na všetky vaše modlitby pre plnoštíhle postavy. Tieto tvarovacie jednodielne plavky nie sú len plavky, je to nositeľné umelecké dielo. Výrazné farby? Osvedčené. Pohodlie pre ženy plnších tvarov? Dvojitá kontrola. Tieto plavky sú také pohodlné, že možno zabudnete, že ich máte na sebe! Nemajte však obavy, skryté vystužené košíčky udržia všetko na svojom mieste, takže vás nečaká žiadne prekvapenie. Môžete sa rozlúčiť s kosticami, ktoré štuchajú a pichajú ako otravný mladší brat – tento dizajn je bez kostíc ako vták, ktorý sa vznáša po oblohe.

A nezabudnime na spodný diel bikín v klasickom strihu. Je ako tá spoľahlivá kamarátka, ktorá je vždy po ruke, keď ju potrebujete – hodí sa pre plné tvary a je pripravená na každé plážové dobrodružstvo, ktoré na ňu vybalíte.

Materiál? Dovážame ho priamo z Talianska. Carvico, baby! Nie je to len tak nejaká látka, je to Rolls-Royce medzi plavkovými materiálmi. Je vyrobená z lycry a ponúka dokonalú kombináciu pružnosti a priľnavosti, ako pevné, ale láskavé objatie od talianskej babičky. Takže dámy, ak ste toto leto pripravené ukázať svoje krivky a otočiť sa na pláži, jednodielne tvarujúce plavky Wild Flower sú pre vás ideálne. Nielenže v nich budete vyzerať úžasne, ale budete sa v nich cítiť ako v obláčiku z talianskeho hodvábu. Astratex sa tentoraz naozaj prekonal – bravo!

Materiál

  • 80% polyamid, 20% elastan

Cena v čase recenzie: 72,09 €

Odkaz na predajcu kde možno kúpiť produkt Tvarované jednodielne plavky pre moletky vo výrazných farbách.

Ak nesmeruje na stránku s týmto produktom. Potom je už vypredaný a odkazuje na podobné produkty daného predajcu.

« Predchádzajúca Dvojdielne kvetované plavky pre plnoštíhle ženy s vyšším pásom

Dvojdielne kvetované plavky pre plnoštíhle ženy s vyšším pásom

» Ďalší Plavecká podprsenka s možnosťou vloženia náhrady prsníka

Plavecká podprsenka s možnosťou vloženia náhrady prsníka