XXL dámske jednodielne plavky so sťahovacou podšívkou

XXL dámske jednodielne plavky so sťahovacou podšívkou
jednofarebne-cierne-nadrozmerne-damske-plavky
jednofarebne-cierne-nadrozmerne-damske-plavky
Plavky sú zvýraznené rozparkom medzi prsiami
Plavky sú zvýraznené rozparkom medzi prsiami

Hodnotenie návštevníkov

VN:F [1.9.22_1171]
Pohodlie
Vzhľad
Materiál
Sexi
Cena
Hodnotenie: 8.2/10

Predstavujeme vám neodolateľné zoštíhľujúce jednodielne plavky s kosticami, ktoré sú presne tým, čo ženy s plnými proporciami potrebujú pre dokonalý letný štýl! S týmito dámskymi jednodielnymi plavkami veľkosti XXL vás zaujmú na prvý pohľad vďaka originálnym detailom a bezchybnému dizajnu. Exkluzívna kolekcia Solaro prichádza s jednofarebnou verziou týchto plaviek, ktorá dodá vašej postave elegantný a avantgardný vzhľad. V prednej časti nájdete zmyselný “V” výstrih, ktorý zvýrazní váš krásny dekolt a pritiahne pohľady. Zadná časť plaviek je rovná, čo im dodáva jednoduchú a sofistikovanú estetiku.

Jedným z najvýraznejších prvkov týchto plaviek je výrez so slučkou medzi prsiami, ktorý dodáva dizajnu výraznú dávku originality a ženskosti. Dvojité košíčky s vyberateľnými vypchávkami zabezpečia dokonalý tvar a podporu vašich prirodzených kriviek. Predná časť plaviek je vybavená sťahujúcou podšívkou, ktorá vytvára optický zoštíhľujúci efekt. Pri prechádzkach po pláži alebo relaxácii pri bazéne sa budete cítiť sebaisto a sexi. Úzke ramienka si navyše môžete ľahko nastaviť alebo odopnúť podľa svojich preferencií, aby ste si zaistili dokonalé pohodlie.

Neváhajte teda a zaujmite miesto v centre pozornosti s týmito úžasnými zoštíhľujúcimi dvojdielnymi plavkami s kosticami pre ženy plných tvarov. Pripravte sa na naplno žiarivý letný štýl a nakupujte ešte dnes! Vaše dokonalé plavky čakajú na to, aby ste oslnili svet svojou krásou a sebavedomím.

Materiál

  • 80% polyamid, 20% elastan. Tylová podšívka predného dielu 88% polyamid, 12% elastan. Podšívka rozkroku 100% polyester

Cena v čase recenzie: 23,99 €

Odkaz na predajcu kde možno kúpiť produkt XXL dámske jednodielne plavky so sťahovacou podšívkou.

Ak nesmeruje na stránku s týmto produktom. Potom je už vypredaný a odkazuje na podobné produkty daného predajcu.

« Predchádzajúca Zoštíhľujúce dvojdielne bikiny s kosticami pre moletky

Zoštíhľujúce dvojdielne bikiny s kosticami pre moletky